معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما گفت: دانشگاه صدا و سیما قصد دارد در حوزه رسانه، تلویزیون، برنامه سازی مرجعیت رسانه را در سطح کشور به دست آورد.
علی رجب زاده طهماسبی، معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما گفت: دانشگاه صدا و سیما به دنبال مرجعیت رسانه است به طوری که بتواند درحوره رسانه، تلویزیون، برنامه سازی مرجعیت رسانه را در سطح کشور به دست آورد به طوری که اگر شخصی نیارمند کتاب، پژوهش و سایر مسائل مربوط به حوزه پژوهش بود به دانشگاه صدا و سیما مراجعه کند. در این صورت میتوانیم به تراز مورد نظر خود دست یابیم؛ که به طبع آن مسائلی همچون تربیت دانشجوبان پویا، خلاق و اثر گذار به دست خواهد آمد.
وی ادامه داد: به همین منظور دانشگاه صدا و سیما عملکردهای مثبتی را به انجام رسانده است که از جمله آنها میتوانیم به افزایش اعطای تسهیلات پژوهشی تشویقی به اساتید، پیگیری برای تصویب و نهایی کردن آیین نامه گرنتهای پژوهشی، افزایش قرار دادهای پژوهشی و عقد تفاهم نامه با دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز علمی کشور اشاره کنیم. این قراردادها با دانشگاه خواجه نصیر برای تاسیس رشته تکنولوژی فرهنگی، و پژوهشگاه علوم شناختی برای تاسیس رشته علوم شناختی و رسانه بوده است.
رجب زاده طهماسبی با بیان اینکه دانشگاه صداو سیما در برگزاری شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه همکاری داشته است؛ اظهار کرد: همچنین بحث احداث جهانی رادیو و برگزاری اولین برنامه تبادل علم و فناوری در جهان اسلام در حوزه رسانه را با همکاری جامعه مصطفی در دانشگاه صدا و سیما داشتهایم. همچنین این دانشگاه در سال جاری فصل نامههای خود را در حوزههای علمی پژوهشی و علمی ترویجی افزایش داده است.