منوی سایت

یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲
آشنایی با پذیرش به شیوه فراگیر در مقطع کارشناسی ارشد در خبرگزاری ها

معرفی دانشگاه پیام نور و طرح ارشد فراگیر

دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی می باشد که به عنوان بزرگترین شبکه آموزش عالی کشور شناخته شده است، این دانشگاه چهارمین دانشگاه در جهان می باشد که نظام آموزشی آن مبتنی بر آموزش باز است. اما منظور از آموزش باز چیست؟ در آموزش باز، نظام آموزشی با استفاده از فناوری های نوین آموزشی و کتاب ها و منابع درسی خودآموز اقدام به آموزش می کند در این روش دانشجویان محور اصلی در فرایند یادگیری می باشند. با این حال با وجود چنین شرایطی دیگر نیازی به حضور دانشجو در کلاس های درس نمی باشد و لزوم آن نسبت به قبل کم شده است.


نحوه پذیرش کارشناسی ارشد فراگیر چگونه می باشد؟

دانشگاه پیام نور امکان پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد را برای دانشجویان خود فراهم کرده است. در این دانشگاه متقاضی بعد از قبولی در امتحان فراگیر که از دروس تخصصی نیمسال اول مقطع کارشناسی ارشد می باشد دانشجوی رسمی شده و همچنین پذیرش ترم دوم شود و واحدهای پاس شده دوره دانشپذیری از کل 32 واحد ارشد کسر گردد و نمره آن به عنوان معدل ترم اول محسوب شود. در این شیوه پذیرش نمره هر درس از 20 نمره می باشد و منبع امتحانی مشخص است. همچنین از نیمسال دوم به بعد نیز تفاوتی میان افرادی که با این شیوه پذیرش شده اند با کسانی که از طریق کنکور ارشد سراسری پذیرفته شده اند نمی باشد و مدرک تحصیلی هر دو شیوه یکسان است و صرفاً نوع ورود به دانشگاه و پذیرش آن متفاوت می باشد.


تفاوت فراگیر و کنکور

یکی از مزایای طرح ارشد فراگیر پیام نور، عدم استرس دانشپذیر از رقابت سنگین کنکور می باشد. هم چنین متقاضیان این دوره بین 3 تا 4 کتاب مرجع را برای امتحان فراگیر که از همین دروس تخصصی نیمسال اول مقطع کارشناسی ارشد می باشد را  مطالعه می نمایند که بعد از قبولی و پذیرش، همان کتب به عنوان واحد های ترم اول دانشگاه مورد قبول واقع شده و پذیرش نیمسال دوم تحصیلی می شوند. در مقابل آن کنکور سراسری مقطع کارشناسی ارشد قرار دارد که داوطلین می بایست منابع متعدد دوره ۴ ساله لیسانس را مطالعه نمایند و پس از قبولی پذیرش نیمسال اول شده و واحدهای دیگری را بگذرانند.


آشنایی با پذیرش به شیوه فراگیر در خبرگزاری های رسمی