سه شنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بازنگری در فعالیت های فرهنگی دانشجویی جهاد دانشگاهی

به گزارش سایت فراگیرنت، علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت های فرهنگی اظهار داشت: با توجه به چهلمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی، نگاهی به گذشته بیانگر آن است که هدف از تاسیس جهاد در کنار توسعه علم و فناوری توسعه فرهنگ نیز بوده است. جهاد در این حوزه در سه بخش فعالیت های بارزی انجام داده که ابتدا ساختار و تشکیلات فعالیت های فرهنگی که هرکدام به فراخور نیازها تشکیل شد، تعریف فعالیت های فرهنگی و مسائل روز موفق به ایجاد ساختار منسجم فرهنگی در کشورشدیم.

وی افزود: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی بیش از ۲۰ سال است که اقدام به انتشار کتاب می‌کند و جشنواره مهم کتاب دانشجویی، جشنواره پایان نامه دانشجویی، دفاع سه دقیقه‌ای از پایان نامه‌ها را تشکیل می‌دهد و متناسب با این فعالیت‌ها ۷ مرکز مستقل در کشور برای این فعالیت‌ها هستیم.

علیزاده اضافه کرد: بازنگری را در برنامه‌هایی که امسال داشتیم انجام دادیم و این بازنگری با رویکرد قابلیت اجرا در فضای مجازی است که مسابقات دفاع سه دقیقه ای، بخشی از مسابقات مناظرات دانشجویی و یا اختتامیه جشنواره‌ها را می‌توان در فضای مجازی برگزار کرد. اما برخی از برنامه‌ها که دانشجو محور است و باید در نیمه اول سال برگزار شود، لغو کردیم و جایگزین این برنامه ها، برنامه‌هایی مانند نشست‌های نقد و بررسی و آسیب‌های اجتماعی ناشی از کرونا در فضای مجازی است و برنامه‌ها در دو سطح است و منتظر فضای دانشگاهی در مهرماه هستیم که برنامه‌های اردویی با فراهم شدن شرایط احیا می‌کنیم، اما فعالیت در فضای مجازی همچنان ادامه و تقویت می‌شود.

verification